Ekipa

direktorica in brand design manager

DARJA BREČKO POŽENEL

Darja je direktorica kreativne agencije DBP brand design studio. Ima 20 let izkušenj na področju razvoja blagovnih znamk, grafičnega oblikovanja in marketinga. Več let je delala v marketinških in oglaševalskih agencijah vse do svoje samostojne poti in v zadnjih letih svoje lastne agencije. Je avtorica številnih prepoznavnih in uspešnih vizualnih identitet ter blagovnih znamk. Je univerzitetno diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij, med drugim prejemnica študentske prešernove nagrade in nagrade za pomembna umetniška dela. Večkrat nagarejna doma in v tujini. Darja je tudi docentka na Fakulteti za dizjan v Ljubljani in predavateljica na domačih in tujih konferencah. Z marketinškimi orodji blagovnim znamkam gradi identiteto ter jih opremlja z razumom in čustvi za njihov najboljši nastop na trgu.

kreativni direktor

LUKA KLEMEN

Luka ima preko 10 let izkušenj na področju vodenja marketinških projektov, priprave kreativnih marketinških konceptov, odnosov z javnostmi, strateške komunikacije, zakupa medijev in pospeševanja prodaje. Po izobrazbi je univerzitetni diplomirani etnolog in kulturni antropolog. Izkušnje je nabiral v Slovenski oglaševalski zbornici, Pristopu, Pro Plusu in Giacomelli media. Je avtor in soavtor več uspešnih marketinških zgodb. Prekaljen komunikator, ki zna odreagirati tudi v krizni komunikaciji. Kreator besedil in pronicljiv ustvarjalec kreativnih konceptov, ki se odlično znajde v vseh komunikacijskih okoljih kot so digitalni in klasični mediji. Luka vodi kreativne delavnice in kot načrtovalec in kreator zgodb piše prihodnost številnih blagovnih znamk.

grafična oblikovalka

FIA RUS

Fia je diplomirana grafična oblikovalka, ki pri svojem delu uspešno povezuje pikolovsko natančno tehnično izvedbo z mehkobo in toplino umetniškega izraza grafičnega oblikovanja. Je avtorica več celostnih grafičnih podob in ustvarjalka uspešnih marketinških orodij. Njen vedno svež pogled na izzive je generator kreativnih rešitev za najzahtevnejše marketinške rebuse. Dosledno sledi sodobnim oblikovalskim trendom in jih s svojim kreativnim pristopom soustvarja. Fia ima bogate izkušnje z oblikovanjem grafičnih elementov kripto projektov. Je tudi prejemnica Rozmanovega priznanja za oblikovanje za blockchain tehnologijo.

grafična oblikovalka

IVA DAVIDOVIČ

Iva je diplomirana grafična oblikovalka in avtorica več nagrajenih oblikovalskih rešitev. Je tudi nadarjena ilustratorka in fotografinja. V svoje delo uspešno vključuje kreativne umetniške koncepte in ustvarja inovativne komunikacijske kampanije, ki segajo preko ustaljenih smernic. Je disruptor rutine in skrbnik za stalen dotok svežih idej. Zaradi izkušenj z delom in izbraževanjem v tujini ima širok pogled na vsakodnevne komunikacijske izzive.