Ekipa

direktorica in brand design manager

DARJA BREČKO POŽENEL

Darja je direktorica kreativne agencije DBP brand design studio. Ima 20 let izkušenj na področju razvoja blagovnih znamk, grafičnega oblikovanja in marketinga. Več let je delala v marketinških in oglaševalskih agencijah vse do svoje samostojne poti in v zadnjih letih svoje lastne agencije. Je avtorica številnih prepoznavnih in uspešnih vizualnih identitet ter blagovnih znamk. Darja je tudi docentka na Fakulteti za dizjan v Ljubljani in predavateljica na domačih in tujih konferencah. Z marketinškimi orodji blagovnim znamkam gradi identiteto ter jih opremlja z razumom in čustvi za njihov najboljši nastop na trgu.

kreativni direktor

LUKA KLEMEN

Luka ima preko 10 let izkušenj na področju vodenja marketinških projektov, priprave kreativnih marketinških konceptov, odnosov z javnostmi, strateške komunikacije, zakupa medijev in pospeševanja prodaje. Po izobrazbi je univerzitetni diplomirani etnolog in kulturni antropolog. Izkušnje je nabiral v Slovenski oglaševalski zbornici, Pristopu, Pro Plusu in Giacomelli media. Je avtor in soavtor več uspešnih marketinških zgodb. Prekaljen komunikator, ki zna odreagirati tudi v krizni komunikaciji. Kreator besedil in pronicljiv ustvarjalec kreativnih konceptov, ki se odlično znajde v vseh komunikacijskih okoljih kot so digitalni in klasični mediji.

senior UX I UI designer

TINA RALIĆ

Tina je diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij ( ALOU) s 15 leti izkušenj. Specializirana je za blagovne znamke, uporabniško izkušnjo/uporabniški vmesnik (UX/UI design), oblikovanje spletnih strani in mobilne aplikacije. Oblikovalka blagovnih znamk in vodja umetniških projektov je od leta 2009 sodelovala z domačimi in tujimi umetniki ter organizacijami v glasbeni industriji in uprizoritvenih umetnostih.

grafična oblikovalka

FIA RUS

Fia je diplomirana grafična oblikovalka, ki pri svojem delu uspešno povezuje pikolovsko natančno tehnično izvedbo z mehkobo in toplino umetniškega izraza grafičnega oblikovanja. Je avtorica več celostnih grafičnih podob in ustvarjalka uspešnih marketinških orodij. Njen vedno svež pogled na izzive je generator kreativnih rešitev za najzahtevnejše marketinške rebuse. Dosledno sledi sodobnim oblikovalskim trendom in jih s svojim kreativnim pristopom soustvarja. Je tudi prejemnica Rozmanovega priznanja za oblikovanje.

grafična oblikovalka

IVA DAVIDOVIČ

Iva je diplomirana grafična oblikovalka in avtorica več nagrajenih oblikovalskih rešitev. Je tudi nadarjena ilustratorka in fotografinja. V svoje delo uspešno vključuje kreativne umetniške koncepte in ustvarja inovativne komunikacijske kampanije, ki segajo preko ustaljenih smernic. Je disruptor rutine in skrbnik za stalen dotok svežih idej. Zaradi izkušenj z delom in izbraževanjem v tujini ima širok pogled na vsakodnevne komunikacijske izzive.

strokovnjak za digitalno oglaševanje

DAVID FABJAN

Zunanji strokovnjak za digitalno oglaševanje ima več kot 10-let izkušenj v prodaji in vodenju spletnih oglaševalskih kampanj po celem svetu. O digitalnem marketingu predava na podjetniških dogodkih in delavnicah namenjenim start-upom. Sodeloval je pri več kot 850 projektih in jih uspešno realiziral bodisi v lastni organizaciji ali kot strokovnjak na projektu.

video produkcija

DENIS KUZMANOSKI

Denis je strokovnjak za video produkcijo in je specializiran predvsem za področje video predstavitev podjetij, produktnih videov, video reportaž s poslovnih dogodkov in branding videov za družbena omrežja. Pod uspesne reference so se zapisale velike oglasevalske agencije in mnoga uspesna podjetja: Samsung, DM-Drogerie Markt, Center VIČ, NKBM, Prva Liga, Hiša Vizij, Jezeršek Catering, Uvc solutions, European Food Summit, Ljubljanski brivec by Mič Styling, CPU-Gospodarska zbornica Slovenije ..

vodja razvoja spletnih strani

MATEJA BOLČINA

Mateja je v 9 letih delovanja na področju web developmenta npridobila veliko izkušenj tako na domačem kot na tujem trgu. Pri svojem delu je natančna, samoiniciativna in zna pozorno prisluhniti naročniku. Ima čut za estetiko in ne išče hitrih, temveč učinkovite rešitve. Svoje znanje rada deli naprej, poučuje tako mlade kot starejše, izpeljala pa je že več kot 15 delavnic in poletnih šol s področja izdelave spletnih strani in e-trgovin. Najbolje se počuti v svetu WordPressa.