Verjamemo v
LJUDI ZGODBE TRAJNOST ČUSTVA KREATIVNOST IDEJE
in krepimo vaše
blagovne znamke

ACTUAL I.T.

DIGITALNO
OBLIKOVANJE

Ustvarjamo kreativne in sodobne spletne rešitve, ki z vsebinami, izgledom in uporabniško izkušnjo naredijo močan vtis v digitalnem okolju. Na vsakem koraku načrtovanja in izvedbe stremimo k popolnosti. Izdelujemo spletne strani, spletne trgovine, UX/ UI, oblikovanje za mobilne aplikacije in oglasne kampanje.

Dobitniki 1. nagrade v kategoriji “Globalni digitalni projekti” za NAJBOLJŠE OBLIKOVANJE spletne strani.

BLAGOVNE ZNAMKE

Smo strastni ustvarjalci zgodb blagovnih znamk. S strokovnim znanjem ter izrazitim senzorjem za emotivne karakterne lastnosti prepoznamo potenciale in jih spremenimo v prepričljiv “Brand story”. Znamkam postavljamo  strategije, komunikacijske načrte in jih opremimo za učinkovit nastop na trgu. S predanostjo vaši zgodbi hkrati ustvarimo popolno uglašeno vizualizacijo.

Circular Change
smart move
123 zero

VIZUALNE
KOMUNIKACIJE

Identitete, publikacije, embalaže, promocijske materiale in oglaševalske kampanje opremljamo za analogno in digitalno okolje. Ustvarimo močno zgodbo in prebojno vizualizacijo, ki jim omogoča dolgoročen, konkurenčen in suveren nastop.

VSEBINSKI
MARKETING

Oblikujemo jasna ključna sporočila in komunikacijske strategije, ki vam pomagajo jasno in glasno sporočati zakaj ste boljši, drugačni, posebni. Pišemo vsebine za spletne strani, prodajne aktivnosti, publikacije in oglaševalske kampanje. S ciljno zasnovanimi aktivnostmi naredite preboj iz povprečja.

velikolaška
MOP / Circular Economy in the Region: Connected for Growth
PETROL

USTVARJANJE
DOGODKOV

Dogodke opremljamo z idejnim konceptom, kreativno podobo in komunikacijskimi materiali. Poskrbimo za vse od scenarija, vabil, sporočil za javnost, namenske spletne strani pa do organizacijske podpore pri tehnični izvedbi, hostesnem osebju in pogostitvi. Vašemu dogodku dodamo edinstven karakter, ki navduši vaše goste in jasno preda sporočilo.

DZS
CPU

NAŠE REFERENCE