Designing

a better

planet

Trajnostno in krožno

Verjamemo v moč trajnostnih vrednot in njihov vpliv na svet. Pri nas se trajnost prepleta z ustvarjalnostjo. Vsak projekt, je zasnovan s ciljem ustvarjanja vaše trajnostne vrednosti. 
S poglobljenim razumevanjem okoljskih in družbenih izzivov, jih znamo pretvoriti v priložnosti za inovacije in ustvarjanje pozitivnih sprememb. Trajnostni razvoj in krožno gospodarstvo sta naš naravni habitat. Razumevanje trajnostnih načel učinkovito preobrazimo v zgodbo, ki navdihuje, premika meje in pozitivno vpliva na družbo.

 

Emocije

Vemo, da se svet okoli nas vrti okoli emocij. Zato se vsak projekt, ki ga ustvarjamo, dotika globoko zakopanih čustvenih plasti in seže do jedra posameznikove izkušnje. Zaznamo čustva, ki jih drugi morda spregledajo, in jih pretvorimo v vaše močne zgodbe, ki jih občinstvo čuti v vsaki celici svojega telesa. Z našim znanjem in izkušnjami ter uporabo pristopov, kot so emocionalno nagovarjanje, vrhunska realizacija v analognem in digitalnem svetu, bomo ustvarili izkušnje, ki bodo vaše občinstvo globoko pritegnile in vzpostavile dolgoročno povezanost.

Zgodbe

Vaše zgodbe so edinstvene, in zaslužijo si biti slišane. Tukaj smo, da vam pomagamo izraziti vaše najpomembnejše sporočilo skozi moč ustvarjalnosti in pripovedovanja zgodb. Zgodbe so most med ljudmi, ki nas povezujejo na globlji ravni. Skupaj bomo oblikovali vašo vizijo in jo z umetnostjo “Story tellinga” pretvorili v izjemna sporočila, ki se bodo dotaknile srca vaše ciljne publike. Ustvarili bom močno vsebinsko jedro, ki bo zajemalo bistvo vaše blagovne znamke in vaše sporočilo predali na nepozaben način.

kreativnost

Kreativnost ima ključno vlogo pri ustvarjanju inovacij, napredku družbe ter osebni rasti in izražanju. Sposobnost vsakodnevnega kreativnega razmišljanja nam omogoča razvijanje novih idej, reševanje težav na inovativen način ter ustvarjanje vaše edinstvene in izvirne zgodbe.

Človeški um razmišlja v slikah, zato je vizualizacija bistvenega pomena. Dizajn je za nas orodje, ki omogoča jasno predstavo in čustveno povezavo. Ta vodi k boljši prepoznavnosti blagovne znamke ter večji učinkovitosti prodajnih in komunikacijskih ciljev.

Razmišljate trajnostno in krožno?
Vabimo vas, da se spoznamo in skupaj ustvarimo
vašo edinstveno zgodbo.

NAŠE trajnostne reference

Umanotera
Petrol
Circular change
Climate KIC
Circular Shield
Effective project
123 zero
Smart move

Ministrstvo za okolje in prostor
Arso
Anteja ECG
VCG ai
Pro blue
Circular economy forum austria
Mop – ekološki odtis
RRA LUR
Poljuba