Preskoči na vsebino

Category: Digitalno oblikovanje

Pamina

Ambulata za duševno zdravje Pamina, ki povezuje strokovnjake iz področja psihoterapije in psihologije, se je na nas obrnila z željo, da za njih izdelamo spletno stran, ki bo njihovo ciljno skupino nagovorila na sodoben način in hkrati z veliko mero empatije.

Za njih smo ustvarili povsem novo spletno stran, zasnovali izviren UX ter UI. Ta omogoča hitro in jasno navigacijo skozi kompleksno spletno stran in jih hitro vodi do rešitev, ki so namenjene prav njim. Spisali smo tudi oseben in topel nagovor za vse, ki k branju in prvemu kontaktu z ambulanto vabi vse, ki iščejo pomoč in jih zanima psohoterapija.

Preberi več

ACTUAL I.T.

Uspešno smo rešili več zahtevnih izzivov naročnika Skupine Actual IT. Na nas so se obrnil, ker so iskali strokovnjaka s področja vsebinskega marketinga, ki bi jim pomagal definirati jasno identiteto krovne blagovne znamke in članov skupine, oz. njihovih blagovnih znamk.

Razvili smo sistem ključnih sporočil za krovno podjetje in šest poslovnih enot, ki je nujno potreben za jasno identifikacijo konkurenčnih prednosti na trgu. Pri tem smo uspeli združiti “nezdružljivo” in hkrati poskrbeli, da vsaka blagovna znamka zablesti na svojem področju v IT svetu.

Z dobrim poznavanjem njihove strukture, rešitev, trga in izzivov, smo razvili izviren UX
ter UI spletne strani. Izziv je bil povezati veliko število rešitev in storitev članov skupine ter hkrati ohraniti identitete blagovnih znamk, ki so že uveljavljene na trgu.

Poskrbeli smo, da so uspešno opremljeni za nastop na trgu s ključnimi komunikacijskimi sporočili ter s sodobno, dinamično in učinkovito spletno stranjo, ki jim omogoča, da v digitalnem svetu izstopajo pred konkurenco.

Preberi več

DOORSON

Za mednarodno priznanega proizvajalca avtomatskih drsnih vrat Doorson smo zasnovali novo spletno stran, ki kljub veliki količini produktov in kompleksni modularnosti ohranja odlično uporabniško izkušnjo in jasno navigiranje do želenega cilja.

Dobitniki 1. nagrade v kategoriji “Globalni digitalni projekti” za NAJBOLJŠE OBLIKOVANJE spletne strani.

Preberi več

DZS

DZS skrbi, da pridejo šolarji in dijaki opremljeni z najnovejšimi in atraktivnimi potrebščinami v šolske klopi. Tradicijo, izkušnje in poslovalnice po vsej Sloveniji je DZS združil tudi z učinkovito novo prenovljeno online trgovino. V DBP Studiu pomagamo pospeševati prodajo s kreativno zasnovo in izvedbo zabavne online kampanje, ki so otrokom in staršem zabavne in njihov nakup spremenijo v lahkoten dogodek. To smo podkrepili tudi s sloganom “Z LAHKOTO” in vizualno močno prepoznavno dinamiko. Prav tako pomagamo pospeševati prodajo s PR-jem, svetovanjem za krepitev blagovne znamke ter digitalno informiramo na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in TikTok.

Preberi več

123 Zero

Popolnoma naravna in trajnostna kozmetika, ki jo 123Zero tržijo hotelom in drugim ponudnikom nastanitev, je pod našo taktirko dobila novo celostno grafično podobo in spletno stran, ki jasno izražata njihovo zavezo varovanju narave brez kompromisov pri kakovosti kozmetičnih izdelkov.

Preberi več

Actual IT

Za skupino Actual I.T., ki skupaj s svojim širokim naborom celostnih rešitev na IT področju povezuje še podjetja Unistar, Astec in Itelis, smo razvili novo spletno stran z napredno navigacijo. Ta uporabnike vodi skozi veliko število rešitev in produktov za B2B in B2C uporabnike.

Preberi več

FLINT International

Za globalno podjetje Flint International, ki se ukvarja z ICT storitvami, smo zasnovali novo spletno stran, saj so želeli prenoviti svojo podobo in nagovor svojih strank na spletu. Poskrbeli smo za arhitekturo strani, pripravili vsebine, domislili UX in zasnovali UI.

Preberi več