Preskoči na vsebino

Category: Digitalno oblikovanje

DOORSON

Za mednarodno priznanega proizvajalca avtomatskih drsnih vrat Doorson smo zasnovali novo spletno stran, ki kljub veliki količini produktov in kompleksni modularnosti ohranja odlično uporabniško izkušnjo in jasno navigiranje do želenega cilja.

Dobitniki 1. nagrade v kategoriji “Globalni digitalni projekti” za NAJBOLJŠE OBLIKOVANJE spletne strani.

Preberi več

DZS

Za naročnika DZS izvajamo celostno podporo prodaji. Ta vključuje vse od kreativne zasnove prodajnega kataloga, do izvedbe online in offline kampanij, upravljanja s profili družbenih omrežij in strateškem svetovanju pri nadaljnem razvoju blagovne znamke.

Preberi več

SmartMOVE

Za naročnika Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) smo v sklopu projekta SmartMOVE, ki priprava strategije ter izvaja načrte za sodobno in trajnostno mobilnost, razvili celostno grafično podobo in oblikovali komunikacijske materiale.

Preberi več

123 Zero

Popolnoma naravna in trajnostna kozmetika, ki jo 123Zero tržijo hotelom in drugim ponudnikom nastanitev, je pod našo taktirko dobila novo celostno grafično podobo in spletno stran, ki jasno izražata njihovo zavezo varovanju narave brez kompromisov pri kakovosti kozmetičnih izdelkov.

Preberi več

Actual IT

Za skupino Actual I.T., ki skupaj s svojim širokim naborom celostnih rešitev na IT področju povezuje še podjetja Unistar, Astec in Itelis, smo razvili novo spletno stran z napredno navigacijo. Ta uporabnike vodi skozi veliko število rešitev in produktov za B2B in B2C uporabnike.

Preberi več

FLINT International

Za globalno podjetje Flint International, ki se ukvarja z ICT storitvami, smo zasnovali novo spletno stran, saj so želeli prenoviti svojo podobo in nagovor svojih strank na spletu. Poskrbeli smo za arhitekturo strani, pripravili vsebine, domislili UX in zasnovali UI.

Preberi več