Preskoči na vsebino

Category: Družbena omrežja

Climate-KIC

Vlada Republike Slovenije si je zadala ambiciozen in navdihujoč cilj: postati prvo popolnoma krožno nacionalno gospodarstvo na svetu. Deep Demonstration predstavlja model sistemskega prehoda v krožno, regenerativno in nizkoogljično gospodarstvo v Sloveniji.

Preberi več

STENTIME

Za Stentime smo pripravili praznično kampanjo 2023/24, z nosilnim sloganom: Podarite brezčasno darilo! Obsegala je osnovno kreativo iz katere smo zasnovali serijo digitalnih oglasov in grafično opremo vseh poslovalnic po Sloveniji.

Preberi več

ARSO

Agencija Republike Slovenije za okolje je izdala poročilo o stanju okolja v Sloveniji.

Na stanje okolja in zdravje ljudi vpliva veliko dejavnikov, ki so med seboj zelo prepleteni. V Sloveniji podrobneje spremljajo kakovost voda, zraka, stanje gozdov, ravnanje z odpadki, spremembe površja, stanje narave ter biotske raznovrstnosti, vplive kmetijstva, prometa, energetike in hrupa na okolje in ljudi.

Zanje smo pomembna sporočila o okolju preoblikovali in kreativno zasnovali v dolgoročno online kampanjo na družbenih omrežjih – Linkedin, Twitter in Youtube. S kampanjo smo želeli opozoriti na spremembe, ki se dogajajo kot del aktivacije vsakega posameznika za boljši jutri.

Kreativa temelji na geslih, ki smo jih napisali na kartonaste table in vključili kot demonstrativni element v zunanje okolje na različnih lokacijah. Kampanjo smo podkrepili tudi s kratkimi video animacijami za Youtube, ki vsako od 12 tem še bolj podrobno predstavijo na družbenih omrežjih.

Preberi več

CPU

Center za poslovno usposabljanje, ki je del Gospodarske zbornice Slovenije ima dolgoletno tradicijo pri višješolskih programih ter poklicnih usposabljanjih. Kot prijazna izobraževalna inštitucija se namreč s svojimi študenti še posebej zelo trudi, da jim olajša pot do poklicnega cilja.

Pomagali smo jim z novo identiteto ter online in offline oglasnimi kampanjami, ki na zabaven način prikazujejo študij na CPU. S kampanjo za višješolski študij smo na duhovit način opozorili na tiste, ki se dolgo odločajo za študij in se soočajo s strahom pred napornim in dolgotrajnim trudom do cilja. Živali, ki v živalskem svetu veljajo za najpočasnejše, smo na smešen način prikazali kot super junake, ki s pomočjo pospeškov poletijo hitreje, višje in dlje, kot je zanje pričakovati. Duhovit koncept nagovarja, da se s pravim izobraževalnim partnerjem da doseči več in CPU je tukaj, da pomaga.

Preberi več

DZS

DZS skrbi, da pridejo šolarji in dijaki opremljeni z najnovejšimi in atraktivnimi potrebščinami v šolske klopi. Tradicijo, izkušnje in poslovalnice po vsej Sloveniji je DZS združil tudi z učinkovito novo prenovljeno online trgovino. V DBP Studiu pomagamo pospeševati prodajo s kreativno zasnovo in izvedbo zabavne online kampanje, ki so otrokom in staršem zabavne in njihov nakup spremenijo v lahkoten dogodek. To smo podkrepili tudi s sloganom “Z LAHKOTO” in vizualno močno prepoznavno dinamiko. Prav tako pomagamo pospeševati prodajo s PR-jem, svetovanjem za krepitev blagovne znamke ter digitalno informiramo na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in TikTok.

Preberi več