Preskoči na vsebino

Category: Ustvarjanje dogodkov

Circular Change

Mednarodno platformo za krožno gospodarstvo Circular Change smo pomagali postaviti na zemljevid trajnostnih prebojnikov. Komunikacijsko, oblikovalsko in strateško smo aktivno soustvarjali vse od začetka njihovega obstoja. Pomagali smo jim organizirati več mednarodnih konferenc, dogodkov za strokovne javnosti (B2B, B2G) ter skrbeli za vedno svež in učinkovit nagovor njihovih ciljnih skupin.

Preberi več

MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR

Za Ministrstvo za okolje in prostor smo z energično in svežo komunikacijo »razprodali« dvorano in navdušiti podjetja, predstavnike vlade in javne uprave, nevladnike ter druge deležnike na konferenci Circular Economy in the Region: Connected for Growth. Zasnovali smo vsebinsko ter oblikovalsko privlačen nagovor in za njih ustvarili vse od vabil, objav za družbena omrežja, sporočil za javnost in medije ter soustvarili eno njihovih najbolj uspešnih konferenc.

Preberi več

Petrol

Poskrbeli smo za odlično prepoznavnost Petrol d.d. in njihovih trajnostnih energetskih in okoljskih storitev na konferenci Dnevi energetikov 2021. Na njihovo prisotnost na konferenci smo učinkovito opozorili njihove B2B in B2G ter strokovnjake iz področja energetike. Prav za ta namen smo zasnovali komunikacijo na družbenih omrežjih, direktno pošto in konferenčne materiale, ki so poskrbeli, da so Petrolove aktivnosti na področju trajnostnega razvoja stopile pod soj žarometa.

Preberi več