Preskoči na vsebino

Category: Vizualne komunikacije

ARSO

Agencija Republike Slovenije za okolje je izdala poročilo o stanju okolja v Sloveniji.

Na stanje okolja in zdravje ljudi vpliva veliko dejavnikov, ki so med seboj zelo prepleteni. V Sloveniji podrobneje spremljajo kakovost voda, zraka, stanje gozdov, ravnanje z odpadki, spremembe površja, stanje narave ter biotske raznovrstnosti, vplive kmetijstva, prometa, energetike in hrupa na okolje in ljudi.

Zanje smo pomembna sporočila o okolju preoblikovali in kreativno zasnovali v dolgoročno online kampanjo na družbenih omrežjih – Linkedin, Twitter in Youtube. S kampanjo smo želeli opozoriti na spremembe, ki se dogajajo kot del aktivacije vsakega posameznika za boljši jutri.

Kreativa temelji na geslih, ki smo jih napisali na kartonaste table in vključili kot demonstrativni element v zunanje okolje na različnih lokacijah. Kampanjo smo podkrepili tudi s kratkimi video animacijami za Youtube, ki vsako od 12 tem še bolj podrobno predstavijo na družbenih omrežjih.

Preberi več

Pamina

Ambulata za duševno zdravje Pamina, ki povezuje strokovnjake iz področja psihoterapije in psihologije, se je na nas obrnila z željo, da za njih izdelamo spletno stran, ki bo njihovo ciljno skupino nagovorila na sodoben način in hkrati z veliko mero empatije.

Za njih smo ustvarili povsem novo spletno stran, zasnovali izviren UX ter UI. Ta omogoča hitro in jasno navigacijo skozi kompleksno spletno stran in jih hitro vodi do rešitev, ki so namenjene prav njim. Spisali smo tudi oseben in topel nagovor za vse, ki k branju in prvemu kontaktu z ambulanto vabi vse, ki iščejo pomoč in jih zanima psohoterapija.

Preberi več

Circular Change

Mednarodno platformo za krožno gospodarstvo Circular Change smo pomagali postaviti na zemljevid trajnostnih prebojnikov. Komunikacijsko, oblikovalsko in strateško smo aktivno soustvarjali vse od začetka njihovega obstoja. Pomagali smo jim organizirati več mednarodnih konferenc, dogodkov za strokovne javnosti (B2B, B2G) ter skrbeli za vedno svež in učinkovit nagovor njihovih ciljnih skupin.

Preberi več

MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR

Za Ministrstvo za okolje in prostor smo z energično in svežo komunikacijo »razprodali« dvorano in navdušiti podjetja, predstavnike vlade in javne uprave, nevladnike ter druge deležnike na konferenci Circular Economy in the Region: Connected for Growth. Zasnovali smo vsebinsko ter oblikovalsko privlačen nagovor in za njih ustvarili vse od vabil, objav za družbena omrežja, sporočil za javnost in medije ter soustvarili eno njihovih najbolj uspešnih konferenc.

Preberi več

Velikolaška

Velikolaška je turistični produkt zasnovan v velikem zelenem srcu Velikih Lašč. Prelepa narava, pestra izbira turističnih aktivnosti in dobri ljudje so se združili v skupno blagovno znamko, ki smo jo v našem studiu poimenovali Velikolaška, dežela slikovitih zgodb.

S kreativno rešitvijo smo zmagali na javnem natečaju in zanje oblikovali celostno grafično podobo. Z občino Velike Lašče smo dodobra raziskali možnosti promocije zato smo zanje pripravili tudi komunikacijsko strategijo kot učinkovito nadaljevanje turistične zgodbe. Z veliko predanostjo smo našli nešteto dobrih idej za atraktivno poudarjanje avtentičnih zgodb in mnoge aktivnosti obiskovalcev. Verjamemo, da se dobre ideje snujejo v skupnem sodelovanju z izkušenimi strokovnjaki in lokalno skupnostjo.

Preberi več

CPU

Center za poslovno usposabljanje, ki je del Gospodarske zbornice Slovenije ima dolgoletno tradicijo pri višješolskih programih ter poklicnih usposabljanjih. Kot prijazna izobraževalna inštitucija se namreč s svojimi študenti še posebej zelo trudi, da jim olajša pot do poklicnega cilja.

Pomagali smo jim z novo identiteto ter online in offline oglasnimi kampanjami, ki na zabaven način prikazujejo študij na CPU. S kampanjo za višješolski študij smo na duhovit način opozorili na tiste, ki se dolgo odločajo za študij in se soočajo s strahom pred napornim in dolgotrajnim trudom do cilja. Živali, ki v živalskem svetu veljajo za najpočasnejše, smo na smešen način prikazali kot super junake, ki s pomočjo pospeškov poletijo hitreje, višje in dlje, kot je zanje pričakovati. Duhovit koncept nagovarja, da se s pravim izobraževalnim partnerjem da doseči več in CPU je tukaj, da pomaga.

Preberi več

SŠ Črnomelj

Prenovili smo celostno grafično podobo Srednje šole Črnomelj, ki sedaj kreativno povezuje tri njihove vsebinsko različne programe v celoto, ki deluje mladostno, dinamično in hkrati ohranja tradicijo te izobraževalne ustanove. Za njih smo zasnovali tudi novo spletno stran in z novo grafično podobo opremili komunikacijske materiale šole.

Preberi več

DOORSON

Za mednarodno priznanega proizvajalca avtomatskih drsnih vrat Doorson smo zasnovali novo spletno stran, ki kljub veliki količini produktov in kompleksni modularnosti ohranja odlično uporabniško izkušnjo in jasno navigiranje do želenega cilja.

Dobitniki 1. nagrade v kategoriji “Globalni digitalni projekti” za NAJBOLJŠE OBLIKOVANJE spletne strani.

Preberi več

SmartMOVE

Za naročnika Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) smo v sklopu projekta SmartMOVE, ki priprava strategije ter izvaja načrte za sodobno in trajnostno mobilnost, razvili celostno grafično podobo in oblikovali komunikacijske materiale.

Preberi več