Pamina

Ambulata za duševno zdravje Pamina, ki povezuje strokovnjake iz področja psihoterapije in psihologije, se je na nas obrnila z željo, da za njih izdelamo spletno stran, ki bo njihovo ciljno skupino nagovorila na sodoben način in hkrati z veliko mero empatije.

Za njih smo ustvarili povsem novo spletno stran, zasnovali izviren UX ter UI. Ta omogoča hitro in jasno navigacijo skozi kompleksno spletno stran in jih hitro vodi do rešitev, ki so namenjene prav njim. Spisali smo tudi oseben in topel nagovor za vse, ki k branju in prvemu kontaktu z ambulanto vabi vse, ki iščejo pomoč in jih zanima psohoterapija.

Continue reading

ACTUAL I.T.

Uspešno smo rešili več zahtevnih izzivov naročnika Skupine Actual IT. Na nas so se obrnil, ker so iskali strokovnjaka s področja vsebinskega marketinga, ki bi jim pomagal definirati jasno identiteto krovne blagovne znamke in članov skupine, oz. njihovih blagovnih znamk.

Razvili smo sistem ključnih sporočil za krovno podjetje in šest poslovnih enot, ki je nujno potreben za jasno identifikacijo konkurenčnih prednosti na trgu. Pri tem smo uspeli združiti “nezdružljivo” in hkrati poskrbeli, da vsaka blagovna znamka zablesti na svojem področju v IT svetu.

Z dobrim poznavanjem njihove strukture, rešitev, trga in izzivov, smo razvili izviren UX
ter UI spletne strani. Izziv je bil povezati veliko število rešitev in storitev članov skupine ter hkrati ohraniti identitete blagovnih znamk, ki so že uveljavljene na trgu.

Poskrbeli smo, da so uspešno opremljeni za nastop na trgu s ključnimi komunikacijskimi sporočili ter s sodobno, dinamično in učinkovito spletno stranjo, ki jim omogoča, da v digitalnem svetu izstopajo pred konkurenco.

Continue reading

Circular Change

Kot član mednarodne platforme za krožno gospodarstvo Circular Change, smo sodelovali pri razvoju blagovne znamke, zasnovali celostno grafično podobo, marketinško podprli več njihovih mednarodnih konferenc ter za njihov učinkovit in svež nagovor pripravili številne komunikacijske materiale.

Continue reading

MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR

Pri organizaciji konference Circular Economy in the Region: Connected for Growth smo za naročnika Ministrstvo za okolje in prostor zasnovali celostno grafično podobo konference in oblikovali celoten nabor konferenčnih materialov. Za udeležence in širšo javnost smo pripravili tudi vsebino nagovora, ki vključuje vse od vabil, sporočil za javnost in objav na družbenih omrežjih.

Continue reading

Petrol

Za Petrol d.d. smo zasnovali nagovor obiskovalcev konference Dnevi energetikov 2021 tako na samem dogodku kot na družbenih omrežjih.

Continue reading

Velikolaška

Za občino Velike Lašče smo zasnovali krovno zgodbo in komunikacijsko strategijo, ki v povezanem nagovoru združuje več ponudnikov turističnih storitev z namenom povečanja interesa pri domačih in tujih obiskovalcih za širšo okolico Velikolaške.

Continue reading

CPU

Za svež in učinkovit nagovor potencialnih učencev in drugih deležnikov Centra za poslovno usposabljanje – CPU, ki je del Gospodarske zbornice Slovenije, skrbimo z upravljanjem njihovih profilov družbenih omrežij ter izvajanjem online in offline oglasnih kampanij.

Continue reading

SŠ Črnomelj

Prenovili smo celostno grafično podobo Srednje šole Črnomelj, ki sedaj kreativno povezuje tri njihove vsebinsko različne programe v celoto, ki deluje mladostno, dinamično in hkrati ohranja tradicijo te izobraževalne ustanove. Za njih smo zasnovali tudi novo spletno stran in z novo grafično podobo opremili komunikacijske materiale šole.

Continue reading

DOORSON

Za mednarodno priznanega proizvajalca avtomatskih drsnih vrat Doorson smo zasnovali novo spletno stran, ki kljub veliki količini produktov in kompleksni modularnosti ohranja odlično uporabniško izkušnjo in jasno navigiranje do želenega cilja.

Dobitniki 1. nagrade v kategoriji “Globalni digitalni projekti” za NAJBOLJŠE OBLIKOVANJE spletne strani.

Continue reading