Circular Change

Kot član mednarodne platforme za krožno gospodarstvo Circular Change, smo sodelovali pri razvoju blagovne znamke, zasnovali celostno grafično podobo, marketinško podprli več njihovih mednarodnih konferenc ter za njihov učinkovit in svež nagovor pripravili številne komunikacijske materiale.

Continue reading

MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR

Pri organizaciji konference Circular Economy in the Region: Connected for Growth smo za naročnika Ministrstvo za okolje in prostor zasnovali celostno grafično podobo konference in oblikovali celoten nabor konferenčnih materialov. Za udeležence in širšo javnost smo pripravili tudi vsebino nagovora, ki vključuje vse od vabil, sporočil za javnost in objav na družbenih omrežjih.

Continue reading

Petrol

Za Petrol d.d. smo zasnovali nagovor obiskovalcev konference Dnevi energetikov 2021 tako na samem dogodku kot na družbenih omrežjih.

Continue reading

Velikolaška

Za občino Velike Lašče smo zasnovali krovno zgodbo in komunikacijsko strategijo, ki v povezanem nagovoru združuje več ponudnikov turističnih storitev z namenom povečanja interesa pri domačih in tujih obiskovalcih za širšo okolico Velikolaške.

Continue reading

CPU

Za svež in učinkovit nagovor potencialnih učencev in drugih deležnikov Centra za poslovno usposabljanje – CPU, ki je del Gospodarske zbornice Slovenije, skrbimo z upravljanjem njihovih profilov družbenih omrežij ter izvajanjem online in offline oglasnih kampanij.

Continue reading

SŠ Črnomelj

Prenovili smo celostno grafično podobo Srednje šole Črnomelj, ki sedaj kreativno povezuje tri njihove vsebinsko različne programe v celoto, ki deluje mladostno, dinamično in hkrati ohranja tradicijo te izobraževalne ustanove. Za njih smo zasnovali tudi novo spletno stran in z novo grafično podobo opremili komunikacijske materiale šole.

Continue reading

DOORSON

Za mednarodno priznanega proizvajalca avtomatskih drsnih vrat Doorson smo zasnovali novo spletno stran, ki kljub veliki količini produktov in kompleksni modularnosti ohranja odlično uporabniško izkušnjo in jasno navigiranje do želenega cilja.

Dobitniki 1. nagrade v kategoriji “Globalni digitalni projekti” za NAJBOLJŠE OBLIKOVANJE spletne strani.

Continue reading

DZS

Za naročnika DZS izvajamo celostno podporo prodaji. Ta vključuje vse od kreativne zasnove prodajnega kataloga, do izvedbe online in offline kampanij, upravljanja s profili družbenih omrežij in strateškem svetovanju pri nadaljnem razvoju blagovne znamke.

Continue reading

SmartMOVE

Za naročnika Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) smo v sklopu projekta SmartMOVE, ki priprava strategije ter izvaja načrte za sodobno in trajnostno mobilnost, razvili celostno grafično podobo in oblikovali komunikacijske materiale.

Continue reading

123 Zero

Popolnoma naravna in trajnostna kozmetika, ki jo 123Zero tržijo hotelom in drugim ponudnikom nastanitev, je pod našo taktirko dobila novo celostno grafično podobo in spletno stran, ki jasno izražata njihovo zavezo varovanju narave brez kompromisov pri kakovosti kozmetičnih izdelkov.

Continue reading