Pogoji poslovanja in piškotki

Splošni pogoji poslovanja in določila spletnega mesta https://www.dbp-studio.si/.

Splošni pogoji

Prosimo, da pred uporabo spletne strani dbp-studio.si (v nadaljevanju: spletno mesto) pozorno preberete Politiko zasebnosti, saj ob obisku spletnega mesta velja, da ste s Politiko zasebnosti v celoti seznanjeni in se z njo strinjate brez omejitev. Velja za vse uporabnike spletnega mesta (v nadaljevanju: uporabnik) ne glede na njihov status.

Spletno mesto dbp-studio.si in blagovno znamko dbp studio.si upravlja podjetje DBP studio d.o.o., Trdinova ulica 5, Ljubljana, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju ponudnik).

Podatki o podjetju

DBP studio d.o.o.,
Trdinova ulica 5, Ljubljana, 1000 Ljubljana

Davčna številka: SI52204588
Matična številka: 9066535000

TRR: SI56 2900 0005 3456 266

Ažurnost podatkov

Ponudnik si prizadeva pravočasno posodabljati spremembe in skrbeti za pravilnost podatkov na spletni strani, zato za morebitne napake ponudnik ne odgovarja. Pridržujemo si pravico do napak v besedilih oziroma tekstovnih napak. 

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za pošiljanje gradiva o novostih, akcijah in ugodnostih in drugih obvestil ter ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Komunikacija, obveščanje in e-novice

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko elektronske pošte ali telefonskega klica, v kolikor uporabnik temu izrecno ne nasprotuje. 

Promocijska elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine: – jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila, pošiljatelj bo jasno razviden, različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne (prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih), jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil. Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval. 

Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novice občasno obveščamo o novostih na strani, novostih v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko od prejemanja novic kadarkoli odjavi. 

Spletna stran vsebuje kontaktno formo, kjer bomo zbirali e-naslova, ime ter sporočilo, ki je bilo poslano, do enega leta. Uporabnika, ki nam bo poslal sporočilo preko kontaktne forme bomo kontaktirali preko e-naslova za informiranje o naših storitvah. 

Piškotki

Z uporabo spletne strani dbp-studio.si se strinjate z uporabo piškotov v vašem brskalniku. Shranjujejo se na vašem disku in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani. Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Med brskanjem spletne strani se v brskalnik nalagajo piškoti, s katerimi je omogočeno ponovno oglaševanje obiskovalcem spletne strani dbp-studio.si na drugih spletnih straneh. Storitev ne zbira ali shranjuje nobenih osebnih podatkov.

Pritožbe in spori

Ponudnik in uporabnik se strinjata, da bosta morebitne spore reševala med seboj z razumevanjem, spoštovanjem in veliko mero potrpežljivosti. V primeru pritožb ali opomb, je uporabnik zavezan najprej svoje pritožbe pisno nasloviti na ponudnika prek elektronske pošte na info@dbp-studio.si.

Vsa komunikacija se obravnava zaupno. Ponudnik pa se bo potrudil, da bo vse spore reševal razumsko in v prid uporabniku. Po prejemu pritožbe bo ponudnik v najkrajšem možnem času uporabnika obvestil in mu sporočil, kako dolgo bo trajal postopek reševanja. Uporabnik in ponudnik se zavezujeta, da bosta morebitne spore reševala sporazumno, če pa to ne bi bilo možno, pa pri pristojnem sodišču.

Za ti Politiko zasebnosti in za vse spore med ponudnikom in uporabnikom velja in se uporablja slovensko materialno in procesualno pravo, pri čemer se ne uporabljajo pravila mednarodnega zasebnega prava, ki bi odkazovala na uporabo kateregakoli drugega prava.

Za vsa razmerja ter za pravice in obveznosti, ki niso urejene s to Politiko zasebnosti, se smiselno uporabljajo določila Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov.

Informacije / Priporočila

Namen tega spletnega mesta je predstaviti avtorjev ideje in poglede na marketing, prodajo in uporabo kozmetike. Avtorjev edini namen je uporabnikom predstaviti informacije in nasvete v zvezi z izdelki. Predstavljene informacije in priporočila strogo odražajo avtorjeva mnenja, predstave in znanje o določeni temi in omenjenih izdelkih. Neodtujljiva pravica vsakogar je, da presodi izdelke z lastnimi merili in se ne strinja z avtorjem.

PRAVNO OBVESTILO

Blagovna znamka DBP studio velja za intelektualno lastnino!

Spletno mesto dbp-studio.si in vsi podatki na njem (slike izdelkov, grafika, besedila in vse ostalo) so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja ponudnika. 

Pravica intelektualne lastnine

Ta stran in vso gradivo na tem spletnem mestu, vključno vendar ne omejeno na slike, besedila, fotografije, slike, ikone in ilustracije, razen tistih, ki so že pokrita z obstoječimi avtorskimi pravicami in zaščito o intelektualni lastnini, so v lasti podjetja DBP Studio d.o.o. Za reproduciranje, objavljanje, spreminjanje, nalaganje, prenašanje in distribuiranje ali javno prikazovanje gradiva s te strani, potrebujete pisno dovoljenje od DBP Studio d.o.o. Blagovna znamka in logotip, ki se uporabljata in sta prikazana na tej strani, so v lasti DBP Studio d.o.o. Nič na tem spletnem mestu se ne sme razumeti kot podelitev – implicitno ali kako drugače – licence ali pravice za uporabo katerekoli blagovne znamke prikazane na strani brez pisnega dovoljenja lastnika blagovne znamke. Uporabniki lahko pregledujejo in prenašajo gradivo s tega spletnega mesta samo za osebno, nekomercialno, domačo rabo. Podjetje DBP Studio d.o.o. bo agresivno uveljavljalo svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri zakona. Vse pravice, ki niso izrecno zagotovljene, so pridržane s strani DBP Studio d.o.o.